Wrap met kaas en rucola
Wraps zijn makkelijk zelf te maken en je kunt er je eigen variaties opmaken. Als snack, lunch of voor een makkelijke maaltijd 's avonds.
Deze wrap heb ik gemaakt met ingrediënten die in in huis had.
- 2 tortilla's
- 2 flinke eetlepels mayonaise
- 1 theelepel mierikswortel (potj)
- 1 theelepel mosterd
- enkele plakken kaas (naar smaak)
- wat overgebleven ham, vlees of wat je voor handen hebt
- rucola
- 2 geroosterde paprika's uit een pot (of verse rijpe tomaten in plakken gesneden) in repen gesneden
- wat bieslook
- kappertje of zoetzuur
Bak eerst de tortilla's zoals vermeld op de verpakking en laat deze afkoelen.
Roer de mayonaise, mierikswortel en mosterd door elkaar. Besmeer de tortilla's met dit smeersel en belg met de overige ingrediënten. Je kunt er ook wat walnoten, pecannoten, pijnboompitten enz. overheen strooien.
Eet smakelijk
P.s. Voor ons was 1 tortilla's per persoon voldoende, maar wij zijn kleine eters (vinden anderen).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten