Broodje ossenworst-mozzarella
Een overheerlijk brood je uit de Allerhande van juni 2013
Je hebt er nogal veel ingrediënten nodig die je normaliter niet in huis hebt.
Voor een eerste keer is het dus nogal prijzig.
I.p.v de genoemde pijnboompitten heb ik walnoten gebruikt.
Ingrediënten
- 2 el pijnboompitten (bakje 80 g)
- 4 bruine pistolets
- 4 el pesto arrabbiata (potje 135 g)
- 200 g ossenworst (bedieningsafdeling vleeswaren)
- 1/2 bakje basilicum (a 15 g), alleen de blaadjes
- 1 bol buffelmozzarella (zakje 125 g)
- crema di balsamico (flesje 150 ml)
Halveer ondertussen de pistolets in de lengte. Besmeer elke onderste helft met 1 el pesto. Beleg met de ossenworst.
Scheur het basilicum in stukjes en leg op de ossenworst. Snijd de mozzarella in halve plakken en verdeel over de broodjes. Garneer met de pijnboompitten en bestrooi met wat peper. Druppel er wat crema di balsamico over. Leg de bovenste helft van de broodjes erop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten