Dit overheerlijke gerecht heb ik samengevoegd van twee recepten en is voor 2 personen!!
Gereed binnen een kwartier.
- 3 tomaten, gewassen en in vieren gesneden
- 1 prei, gesneden en gewassen
- 1 kleine ui, gesneden
- 1 teentje knof, fijngesneden
- 1 theelepel sambal oelek (of meer naar smaak)
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel laospoeder
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 bouillonblok (zo'n kleine vierkante van Maggi)
- olie om te bakken
Voeg de prei, tomaten, de ketjap en het bouillonblokje toe met zoveel water dat het nèt onder staat en laat het zo'n kleine 10 minuten smoren.
Hoi Lidy,
BeantwoordenVerwijderenIk volg je inmiddels en hartstikke leuk dat je ook een blog bent begonnen. Ik ben helemaal weg van een nieuw Indisch kookboek en heb zojuist een stukje op mijn blog gezet. Helemaal in de stijl van jouw blog, Indisch dus!