Spaghetti met mossel-bieslooksaus
Voor 4 personen neem je gewoon het dubbele (ik heb nl. het recept gehalveerd).
Let Op! Niet voor kinderen vanwege flinke hoeveelheid wijn in het recept.
Wij vonden het overheerlijk.
Benodigheden:
- 1/2 pak spaghetti = 250 gram
- 200 gr gekookte mosselen (of zelf 2 kg koken en de helft gebruiken - of 200 gr gekookte mosselen halen bij de visboer)
- 1,25 liter witte wijn
- 1 visbouillontablet
- 1,25 dl kookroom
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
- 1 eetlepel Franse mosterd
- zsout
- versgemalen peper
Kook de spaghetti zoals op de verpakking aangegeven (met een eetlepel olie om plakken te voorkomen. Breng de wijn met het visbouillontablet aan de kook en roer er de kookroom door. Voeg de mosterd, bieslook zout en peper aan toe en tot slot de mosselen.
Schep de spaghetti op een bord en daarbovenop de mosselen met de saus.
Salade erbij en smullen maar!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten