Helaas vergeten foto te maken.
Wij hadden genoeg aan onderstaande hoeveelheid groenten!
3 struikjes witlof
75 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
2 eetlepels pijnboompitten
1 eetlepel (olijf)olie
1 theelepel tijm (gedroogd of vers)
3 eetlepels honing
zout
versgemalen zwarte peper
Maak het witlof schoon en snij elk struikje in de lengte in vieren. Snij ook de harde kern eruit.
Laat goed uitlekken, een beetje rechtop dan loop het water weg.
Snij de geitenkaas in blokjes.
Rooster de pijnboompitten in een wok goudbruin en neem de pijnboompitten uit de wok.
Verhit de olie in de wok en roerbak de witlof 1 à 2 minuten.
Voeg tijm en honing aan het witlof toe en roerbak deze 4-5 minuten.
Breng het witlof op smaak met zout en peper.
Schep de witlof in een schaal en strooi er de geitenkaas en de pijnboompitten over.
Lekker met gekookte aardappelen en karbonades of dergelijke...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten