Welkom

Ik hou van koken en heb in de loop der jaren ....tig recepten verzameld.

Op dit blog vermeld ik mijn favoriete recepten en wat de familie lekker vindt. En, omdat ik wat aan het opruimen ben in kooktijdschrijftenland, bewaar ik op dit blog ook recepten waarvan ik denk dat ze lekker zijn.

Dit zijn recepten uit binnen- en buitenland (met een warm hart voor de Aziatische keuken).

dinsdag 28 juni 2011

Sperziebonen met basilicum

Dit recept van Albert Heijn, maar ja je kunt niet bij ze doorlinken!
Heel makkelijk en smaak heel lekker....

4 personen (voor 2 personen gewoon de helft)

  • 600 gr sperziebonen, steelaanzet verwijderd
  • 1 bakje basilicum (15 gr), in dunne reepjes
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 eetlepels olijfolie extra viergine
Kook de sperziebonen in water met zout in 8 minuten beetgaar.
Meng het basilicum met de sperziebonen. Besprenkel met het azijn en de olijfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten