
Dit recept heb ik gemaakt naar een recept van http://www.visopzijnbest.nl/371/zomerse-makreelsalade; mijn ingrediënten staan hieronder:
2 personen (maaltijdsalade
2 blikjes John West makreelfilet in water )125 gr)
4 zongedroogde tomaatjes, in stukken gesneden
een paar takjes peterselie. fijngehakt
een paar takjes basilicum (blaadjes
1/2 courgette, in dunne plakken
50 gr rucola
1 rode paprika
1/2 potje zwarte olijven
Voor de dressing:
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels limoensap
1 eetlepel grove mosterd
peper en zout
Snij de courgette in dunne plakken en besmeer deze met olijfolie. Verwarm de grillpan en rooster de courgette aan beide zijde. Laat ze afkoelen.
Snij de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en leg ze vlak onder de grill zodat je het vel kunt verwijderen. Let op dat de boel niet gaat blakeren.
Meng voor de dressing alle ingrediënten door elkaar en maak op smaak met zout en peper.
Meng alle ingrediënten samen met de dressing door elkaar.
Lekker met stokbrood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten