De oorspronkelijke titel van dit recept is Pan Bagnat van het voorlichtingsbureau Brood.
Mijn recept is voor 2 personen...
Ik heb dit naar eigen inzicht, smaak en het hebben van de juiste ingrediënten aangepast.
Wat heb ik gebruikt:
Lekker met b.v. stokbrood, Turks brood of 'whatever'.
Mijn recept is voor 2 personen...
Ik heb dit naar eigen inzicht, smaak en het hebben van de juiste ingrediënten aangepast.
Wat heb ik gebruikt:
- 1 klein teentje knoflook
- 1 eetlepel limoen- of citroensap
- 3 eetlepels olijfolie extra viergine
- zwarte peper
- 1 grote vleestomaat, in stukken gesneden
- 1/4 komkommer, geschild en in blokjes gesneden
- 1/3 gele paprika, in stukjes gesneden
- ca. 100 gr gemengde salade (kan van alles zijn)
- 1 bosuitje, fijngesneden
- 1 klein blikje tonijn in olie
- 1 klein blikje tonijn met groenten
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 gedroogde tomaten (in olie) in stukjes gesneden
- handje zwarte olijven zonder pit in stukken gesneden
Lekker met b.v. stokbrood, Turks brood of 'whatever'.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten